If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Локомотива запали като във филмите за северния полюс. 15 секунди едновременна работа на стартера и чудещия се да тръгва ли да не иска ли двигател. После като заработи спирка няма, минава през всякакви препятствия. Интересно днес никъде не можах да намеря газ за горене
колеги,днес и аз запалих на -16 от раз,но не мога да си обясня едно, след около 20 минути работа на мотора и около 3 км до работа ,тъкмо да я изгася и светна моркова отдясно на оборотомера,и изпаднах в голяма дилема,тази вечер като я запалих за да се прибирам,моркова си светеше и на половината път до вкъщи,тъкмо да я закарам на чичко доктор и о чудо индикатора изгасна,след това я палих няколко пъти и всичко си е наред,знам че не съм за тука с моя проблем но аз да питам,случвало ли се е на някой до сега,и ако да от какво е бил проблема.Предварително благодаря за отговора
Нафтата не замръзва а се желира, има разлика. Бензина не смазва, това, че немеца препоръчва през 2004г да се слага бензин не значи, че сега отново го препоръчва.
Нафтата е съвсем друга в момента от тази през 2004г. Ако ще се слага бензин.... то поне сложете и 2Т масло.
Спирт и нафта не знам дали става, защото двете не се харесват.
Ммммм даааа, може да са не съвместими, но спирта е съвместим с водата!
А то всъщност нафтата не ни замръзва както си споменал а водата в нея!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Колеги,алфетата ми запали вчера от раз.Това не би трябвало да е голямо постижение,но колата не е палена от 4 месеца(бях в чужбина) и е отвън на студа в планината(до Банско)
Ха да видим утре. Дават още по-ниски температури. В Русе може да чукне 20 под нулата. Днес всички дизеляци запалиха, но студа си е голям. Тази вечер смъкнах на две коли акумулаторите на топло, понеже не са ми нужни много усилия. Утре ако не се е желирала нафтата ще се пали по-лесно
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Днес в 6.00 и -15 по бордкомп запали перфектно,5 мин. тракане на място докато я поизчистя и докато жената се намота,всичко е шест.Нафта от Шел 50 литра -(не ги обичам много,но ми е най близо)без грам добавка.
Comment